Babylon 10
The world's best online dictionary

Download it's free

Johannes Meyer

Wikipedia English The Free Encyclopedia

Download this dictionary
Johannes Meyer
Johannes Meyer (28 May 1884 – 4 November 1972), was a Danish film actor.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License

Wikipedia Deutsch Die freie Enzyklopädie

Download this dictionary
Johannes Meyer
Johannes Meyer (* 13. August 1888 in Brieg, heute BrzegSchlesien; † 25. Januar 1976 in Marburg) war ein deutscher Drehbuchautor und Filmregisseur.

Mehr unter Wikipedia.org...


© Dieser Eintrag beinhaltet Material aus Wikipedia und ist lizensiert auf GNU-Lizenz für freie Dokumentation

Wikipédia Français

Download this dictionary
Johannes Meyer
Cette page d’ répertorie les différents sujets et articles partageant un même nom.

Pour la suite, voir Wikipédia.org…


© Cet article se sert du contenu de Wikipédia® et est autorisé sous les termes de la Licence de Documentation libre GNU

Wikipedia Italiano L'enciclopedia libera

Download this dictionary
Johannes Meyer
Filmografia
Regista
  • Horrido (1924)
  • Der Wilderer (1926)
  • Schuldig (1928)
  • Alto tradimento (Hochverrat) (1929)
  • Il tigre (Der Tiger) (1930)
  • Das Rheinlandmädel (1930)
  • Die blonde Nachtigall (1930)
  • Aschermittwoch (1931)
  • Hilfe! Überfall! (1931)
  • Ich bleib bei Dir (1931)
  • Zwei himmelblaue Augen (1932)
  • Unter falscher Flagge (1932)
  • Senza madre (Eine von uns) (1932)
  • Traum von Schönbrunn (1932)
  • Die kleine Schwindlerin (1933)
  • Die schönen Tage von Aranjuez (1933)
  • Adieu les beaux jours, co-regia André Beucler (1933)
  • Es gibt nur eine Liebe (1933)
  • L'evaso di Chicago (Der Flüchtling aus Chicago) (1934)
  • Schwarzer Jäger Johanna (1934)
  • Teresa Krones (Ihr größter Erfolg)
  • Donne e carnefici (Henker, Frauen und Soldaten)
  • Die unmögliche Frau (1936)
  • La flotta delle illusioni (Das Erbe von Pretoria)
  • Fridericus (1937)
  • Das große Abenteuer
  • Rätsel um Beate
  • Diskretion - Ehrensache
  • Dreizehn Mann und eine Kanone
  • Sposiamoci ancora... (Ehe in Dosen) (1939)
  • Tu mi appartieni (Dein Leben gehört mir)
  • Der singende Tor
  • Casa lontana
  • Männerwirtschaft (1941)
  • Stimme des Herzens (1942)
  • Avventura di lusso (Ein Zug fährt ab) (1942)
  • Wildvogel (1943)
  • Die heimlichen Bräute (1944)
  • Rätsel der Nacht (1945)
  • Blockierte Signale (1948)
  • Diese Nacht vergess ich nie (1949)
  • Dreizehn unter einem Hut (1950)
  • Furioso (1950)
  • Das fremde Leben (1951)

Per saperne di più visita Wikipedia.org...


© Questo articolo utilizza materiale tratto da Wikipedia® ed è autorizzato sotto la licenza GNU Free Documentation License

Svenska Wikipedia – den fria encyklopedin

Download this dictionary
Johannes Meyer
Johannes Meyer född 28 maj 1884 i Skodsborg död 4 november 1972dansk skådespelare och regissör. Meyer växte upp i en syskonskara med 15 barn. Han studerade drama för Peter Jerndorff och scendebuterade på Dagmarteatret 1905. Han var engagerad vid ett flertal teatrar bland annat Det ny Teater, Dagmarteatret, Nørrebros Teater och Betty Nansen Teatret och Det Kongelige Teater . Han filmdebuterade i stumfilmen Et revolutionsbryllup 1909 och kom att meverka i drygt 100 filmer.

Se mer på Wikipedia.οrg…


© Den här artikeln använder material från Wikipedia® och är licensierad enligt GNU Free Documentation License

| Johannes Meyer in English | Johannes Meyer in French | Johannes Meyer in Italian | Johannes Meyer in German | Johannes Meyer in Danish | Johannes Meyer in Swedish